Пиарът на ГЕРБ за напрежението на форума: Нали не очаквате, че ние ще плащаме да бият и наши хора?

Пиарът на ГЕРБ за напрежението на форума: Нали не очаквате, че ние ще плащаме да бият и наши хора?
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    07.08.2020
  • Сподели:

 

Гледайки профила на провокаторите, виждам млади момчета на 15-16 години, те нямат право да участват в партия заради възрастта си. Провокаторите ми приличат на футболни фенове, посочва той

ГЕРБ не е плащал за охранителна фирма. Охраната беше част от договора със "София Тех Парк". Цветомир Паунов отговаря за подобни организации, както аз и колеги от централата.

Това заяви в сутрешния блок на БТВ пиарът на ГЕРБ Никола Николов по повод ескалацията на напрежението на форума на партията.

"Тези сцени ги очаквахме, но не в тази пълнота. Дни наред в публичното пространство и социалните мрежи се появяваха организации за "народната любов". Очаквахме провокации, но не и в тази пълнота. Сключихме договор, а "София Тех Парк" уреди охранителите. Имаше само един вход за събитието, другите бяха нерегламентирани", допълни той.

"Не знам кои са мъжете нападнали Генка Шикерова и Полина Паунова. И ние като тях питаме, кой ги нападна", каза още пиарът на ГЕРБ.

"Нали не очаквате, че ние от ГЕРБ ще наемем хора, ще ги докараме на събитието, за да може те да бият и блъскат хора. Че да плащаме да бият и наши хора", попита Николов.

"Гледайки профила на провокаторите, виждам млади момчета на 15-16 години, те нямат право да участват в партия заради възрастта си. Провокаторите ми приличат на футболни фенове", разкри пиарът на ГЕРБ.

"Владимир Капарис, опитал да иска служебна карта на Полина Паунова, е бил редови член на ГЕРБ. Не е бил оторизиран за искане на журналистически карти. Може би е искал легитимация, защото е бил сниман. може би телефонът му е слаган твърде близко до лицето", смята Никола Николов.

"Искрено се извиняваме за инцидента с Генка Шикерова и Полина Паунова", заяви пиарът на ГЕРБ.

Той попита къде е била охраната, наета от "София Тех Парк" и допълни, че биячите са били организирани провокатори.

Никола Николов е бил призован на разпит, а от ГЕРБ са внесли две жалби в СДВР.

Пиарът на ГЕРБ бе помолен да коментира и акцията на полицията на палатковите лагери в София. "Оценка за работата на полицията не можем да правим. Тази група е шумна, когато има медии. Когато няма медии има противопоставяния, груби изрази. Стотици хиляди хора искаха да се придвижват свободно в София'', заяви Николов.

 

 

 

Станете почитател на Класа