Красивата Роузи срещна Джош...

Красивата Роузи срещна Джош...
  • Публикация:  БЛИЦ
  • Дата:  
    06.11.2018
  • Сподели:

Историята на 21-годишната актриса Роузи Мак е направо невероятна. Преди шест месеца тя бе девствена и самотна жена. Но всичко това се промени тотално в момента, в който случайно срещна 24-годишния Джош Прайс. 

 

 

Двамата се засичат в Лос Анджелис. Там Роуз, която е каскадьорка в ролята на Денерис от „Игра на тронове” решава да се види с продуценти, за да започне своя собствена певческа кариера.

„За всички бе странно, че съм в холивудските среди, а съм самотна и при това девствена. Това решение взех когато бях само на 14 години. Гледах интервю на Адриана Лима, която е един от най-известните модели на Victoria's Secret. Тя каза, че е била девствена и се е пазила за съпруга си. Аз съм от Испания и родителите ми са от ромски произход. И майка ми и баба ми са се омъжили и родили много млади. Но аз не исках това. Затова се зарекох да се пазя и да не правя секс. Това е много трудно, защото всички знаем, че за пробиеш в Холивуд трябва да си лягаш с „правилните” мъже, за да имаш успехи в кариерата. Все пак аз някак си успях да се справя само с качествата, които имам, а те с частите на тялото си. Никога не съм искала да правя безразборен секс, да пия алкохол, да се друсам или са имам безразборни връзки”, споделя Роуз.

Да, но всичко това се преобръща в момента, в който ослепителната красавица се запознава с Джош. Тогава само за девет дни животът й се преобръща из основи.

 

 

Двамата с Джош се запознали във Фейсбук, където дълго време си пишели. Оказало се, че ще бъдат по едно и също време в Лос Анджелис и затова се уговорили да се видят. Така и станало.

„Никога не съм вярвала в любовта в пръв поглед. Но всички това се промени в мига, в който го видях на живо. Знаех много неща за него, но когато се запознахме си помислих „Той ще е моят съпруг”. Бях сигурна, че го искам”, спомня си Роуз.

 

 

Привличането помежду им било взаимно и толкова силно, че едва на третия ден от запознанството им те започнали да си говоря за брак.

„Бяхме на плажа на Санта Моника. Тогава той ми предложи да се омъжа за него. Съгласих се”, казва 21-годишната красавица.

 

 

И така на шестия ден от запознанството им – на 14 април, Роузи и Джош се омъжват. 

„Бях с къса бежава рокличка и джапанки. Не си бях взела никакви по-хубави дрехи, а и реших, че няма да си купувам нищо по-специално. Важно бе, че се обичаме, а не как сме облечени”, признава с усмивка Роуз. Двамата влюбени също така не са има ли и сватбени халки или обети, но въпреки това се венчаи.

 

 

 

 

След церемонията Роуз се обажда на родителите си, за да им съобщи хубавата новина: „Мама ми вдигна телефона. Каза й какво съм направила, а тя изпадна в шок и ми отвърна „Ще ти се обадя по-късно”. Родителите на Джош. Които живеят в Шотландия също останали шокирани.

„Първата ни брачна нощ не в хотелската стая. Бяхме си взели пица и гледахме филм. Естествено правихме и секс, а това бе най-страхотното изживяване в света”, казва с усмивка Роуз.

Още на следващия ден те отиват в Шотландия, за да се запознае Роуз с родителите на Джош. По думите й те толкова добре приели новината, че майка му й дала сватбения й пръстен, който пък й бил наследство от нейната баба. Днес след това заминават за Испания, за да видят и родителите на булката. 

 

 

„Това бе деветия ден от познанството ни. Помня, че се чувствах зле. Мислех, че съм се разболяла или съм много уморена от шеметното пътуване – лос Анджелис, Шотлансия, а сега Испания. Сестра ми се пошегува с мен „Да не си бременна?”. И също така на шега ми взе тест за бременност. Оказа се положителен. Не можех да повярвам – взех още пет и всички бяха положителни. Казах на Джош, а той бе безумно щастлив от новината. След като шокирахме родителите ми и с тази новина се върнахме до Шотландия, за да кажем и техните. Бе супер странно – преди ден се запознах с тях и им казахме, че сме женени, а сега ги виждам за втори път, за да им кажем, че ще стават и баба и дядо. Те бяха щастливи”, спомня си Роуз.

 

 

Двамата с Джош очакват бебето им да се появи на бял свят през януари догодина. Те ще имат момченце, а вече са решили, че ще го кръстят Сион.

 

 

 

„Никога не съм вярвала, че може да ми се случи подобно нещо. Да се влюбя, да се мъжа и да забременея при това само за девет дни. Това е направо невероятно. Никога, никога, ама никога не спирайте да вярвате в чудеса. Животът е неочакван и всеки момент може да се случи нещо страхотно, което тотално да преобърне живота ви”, казва в заключение 21-годишната красавица, която е щастливо омъжена и очаква първата си рожба.

Станете почитател на Класа