Дневен хороскоп 23 октомври

Дневен хороскоп 23 октомври
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    23.10.2019
  • Сподели:

ОВЕН (21 март - 20 април)

Днес от сериозните проблеми ще ви спаси човек, с когото от дълго време сте приятели, но не се виждате често. Неразборията с финансите, ще продължи още дълго време. Ако имате малки спестявания, не ги харчете. Ситуацията с парите е сложна, затова не предприемайте нищо, без предварително обмисляне.

ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Очаква ви един прекрасен ден. Дори ще се притесните, от собственото си благополучие. Но всичко това е заслужено, нали? Сега може да се отпуснете, да се срещнете с приятели или да прекарате времето си сред природата. Възможна е среща със стар приятел или почитател. Ако все още сте свободни, вгледайте се в него по-отблизо.

БЛИЗНАЦИИ (22 май - 21 Юни)

Трябва да избягвате меркантилността, но не собствената си, а тази на близките хора. В противен случай ще ви използват, да удовлетворят финансовите си интереси. Чудесен ден за културни събития, творчество и нови идеи. Опитайте се по-често, да общувате с влиятелни хора. Има шанс, да намерите перспективна работа.

 РАК (22 юни - 23 юли)

Възможни са бизнес преговори и изгодни връзки. Ако сутринта се заредите с енергия, никой няма да ви отклони от пътя. Във финансовата сфера, напротив, пътят ви ще бъде труден и тежък. Трябва незабавно да заемете пари, за да се измъкнете от неприятностите. Вечерта е възможно спешно пътуване.

ЛЪВ (24 юли - 23 август)

Днес ще успявате, благодарение на своята проницателност и здрав разум. Ако не намалите темпа, тогава ще задминете дори и най-опитните служители. Бизнес пътуване, ще ви позволи не само да установите необходими контакти, но и да спечелите. Нужно е също да се съсредоточите върху здравето. Възможна е настинка или бронхит.

ДЕВА (24-ти август - 23 септември)

Очакват ви много промени в живота, така че трябва да ги приемете с достойнство. Ако имате възможност да вземете отпуска и да отидете на почивка, направете го. Сега отдиха ще е по-полезен за вас от активната работа. Физическата активност, трябва да бъде сведена до минимум. Така че, по-добре се откажете от фитнеса. Прекарвайте повече време със семейството си.

ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Не трябва да си врете носа в делата на другите и сами не позволявайте, другите да се месят във вашите. Опитайте се, да останете за малко сами, да се отпуснете или да общувате с деца. Консерватизмът ще ви помогне за решаването на финансови въпроси и ще се справите без помощта на адвокати. Вечерта, е възможно спешно бизнес пътуване.

СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Препоръчително е още рано сутринта да съберете мислите си, за да не навредите на собственото си психично здраве. Някои неща, ги виждате не такива каквито са в действителност. Мащабна работа очаква тези, които се занимават с творчески дейности. Новите проекти ще изглеждат трудни и най-добре ще се справите, ако работите в екип.

 СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Вятъра на промяната ще ви принуди, да преразгледате всичко, което сте планирали. Ще бъдете на кръстопът и ще трябва да изберете на къде да тръгнете. Ситуацията с парите е сложна, затова не предприемайте нищо, без предварително обмисляне. Ще е добре да промените имиджа си, за да получите комплименти.

КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Очаква ви прекрасен ден, в който възторжените погледи на другите, ще ви доставят много емоции и оптимизъм. Не поемайте отговорност за всичко, което предлагат началниците. Имате свой график на работа, не се отказвайте от него. Вечерта е възможно да бъдете поканени на някакво важно събитие, където трябва да изглеждате добре.

 ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Възможно е да попаднете в елитно общество, което да ви окаже силно влияние. При това, не само на лично ниво, но и в професионален смисъл. Ще завържете няколко интересни запознанства, които ще ви позволят да се движите нагоре. С финансовите печалби е по-добре да не се хвалите, дори пред близки роднини.

 РИБИ (20 февруари - 20 март)

Очаква ви натоварен ден, когато работата и творчеството ще ви отнемат цялото време. Но ще сте изпълнени със сила и желание, така че не се притеснявайте. Страхотен ден за дълго пътуване. Има вероятност да получите компенсация или хонорар за проект. Вземете всичко, което съдбата ви дава.

Прочетена 382 пъти

Станете почитател на Класа