Пореден любовен обрат за Юлиан Вергов, върна се при...

Пореден любовен обрат за Юлиан Вергов, върна се при...
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    09.12.2019
  • Сподели:

Личният живот на Юлиан Вергов е даже в пъти по-интересен откъм обрати, отколкото екранните му превъплъщения. Потвърждение за това е това, което актьорът преживява в момента, след като взе поредното си важно житейско решение.

 

Разделите и събиранията с бившата му жена Ирина Ялъмова трябва да се продуцират, а най-хубавото при тях е, че са с хепиенд, защото Вергов за пореден път избра да се върне при голямата си любов.

 

https://zdrave.to/media/source/201912/1575841110_vergov_2.jpeg

 

Един от най-обичаните актьори от хитовата медицинска поредица "Откраднат живот" изненада всички, като се събра за пореден път с бившата си жена, пише "Уикенд". Двамата живеят под един покрив от три месеца насам, а най-щастлива от развоя на събитията е 17-годишната им щерка Алена.

Юлиан Вергов и Ирина Ялъмова в момента изживяват най-страстната част на връзката си - такава, каквато е била в самото начало. Неразделни са и приличат на влюбени тийнейджъри, нищо, че детето им е вече в тази възраст.

В края на септември тази година даже, двамата заминаха на почивка в Испания в артистичната компания на Владо Пенев и Марта Вачкова, Теодора Духовникова и съпругът й Стефан, Евтим Милошев и жена му Христина Апостолова, и Захари Бахаров и половинката му Диана Алексиева.

 

https://zdrave.to/media/source/201912/1575841107_vergov_1.jpeg

 

Историята на Юлиан и Ирина започва доста отдавна - когато той е на 16, а тя - едва на 13. Съдбата ги среща отново след 3 години на къмпинг "Арапя", след което минали още 4 години, през които Вергов учил във ВМИ, но математиката бързо му омръзнала и се записал в актьорската школа "Любен Гройс".

Впоследствие двамата се срещали из софийските улици, но ту единият бил обвързан, ту другият и все се разминавали. И двамата отглеждали кучета от една и съща порода – кокершпаньоли. Един ден решили да ги разходят на Витоша и така пламнала любовта им, която мина през куп перипетии.

Станете почитател на Класа