Красотата на Алина Кабаева

Красотата на Алина Кабаева
  • Публикация:  Classa.bg**
  • Дата:  
    15.08.2020
  • Сподели:

37-годишната бивша спортистка Алина Кабаева се радва на голяма група фенове. Тя съчетава не само естествената грация и красота, но и аналитичния ум.

 

Мнозина казват, че с времето Кабаева става все по-загадъчна и това, разбира се, й придава повече чар.

Ще ви покажем нашата селекция с еволюцията на красотата на Алина Кабаева!

Младата Алина Кабаева се гримира много прецизно за изпълненията си, подчертавайки красотата на очите си. Спортистката подчертава и гъстите си вежди, за които сега мечтаят много жени!

 

 

 

През 2014 г. звездата участва в изпълнение на Филип Киркоров в мюзикъла "Чикаго". Мнозина отбелязаха, че Алина изглежда много добре, а гримът в нюдови тонове подчертаваше естествената й красота.

 

 

 

През 2017 г. бившата гимнастичка изглеждаше още по-добре. Заслужава да се обърне внимание на добре оцветените й вежди, които нямат ясен нюанс в началото и постепенно потъмняват към края. Много гримьори намират ​​този дизайн на веждите за един от най-модерните.

 

 

 

С течение на времето много жени започнаха да обръщат внимание, че звездата почти няма бръчки. Някои смятат, че Кабаева прибягва до инжекции, но това не се знае със сигурност. Затова си струва да отбележим, че тази знаменитост перфектно се грижи за себе си и на 37 изглежда като на 20! 

 

 

Станете почитател на Класа