Fox News: Байдън влачи САЩ в корупционното «блато»

Fox News: Байдън влачи САЩ в корупционното «блато»
  • Публикация:  Classa.bg**
  • Дата:  
    02.12.2020
  • Сподели:

Алехандро Майоркас, назначен от новоизбрания президент на САЩ Джо Байдън на поста ръководител на Министерството на вътрешната сигурност, беше уличен в корупция още през 2015 г. Обвиняваха го в това, че е продавал зелени карти на китайски граждани, съобщава Fox News. Както беше подчертано в ефира на канала, тази история показва, че администрацията на Байдън смята за напълно нормално да възлага на лице, което е търгувало с правото да се живее и работи в САЩ, контрола върху миграцията.

СТИВ ХИЛТЪН, водещ на Fox News: Здравейте отново!

И така, Байдън иска да назначи този човек, Алехандро Майоркас, на поста ръководител на Министерството на вътрешната сигурност. Но както каза сенаторът Том Котън тази седмица, Управлението на генералния инспектор на САЩ съобщи в доклад от 2015 г., че Майоркас е признат за виновен за „продажба на зелени карти на китайски граждани от името на състоятелни спонсори на демократическата партия“. В схемата е било замесено казино, откриването на което е прокарвано от тогавашния лидер на мнозинството в Сената Хари Рийд, както и търговски проект, включващ бившия губернатор на Вирджиния и член на вътрешния кръг на семейство Клинтън Тери МакОлиф.

Да, получава се някакво блато от отвратителна корупция! Фактът, че Байдън е решил да вземе Майоркас в администрацията си, е просто удивителен - очевидно той все още има някои доказателства, че самият Байдън представлява това „блато“.

Мат, просто ме учудва, че този скандал все още не е придобил сериозен мащаб. Не мога да повярвам, че тази история не е взета предвид при проверката на този служител - и изглежда, че се е знаело за нея, но те са решили, че в това няма нищо лошо. Е, да, оказва се, когато човек буквално продава зелени карти на китайски граждани и след това е назначен на поста ръководител на МВС - това е нормално.

МАТ ГЕЦ, член на Палатата на представителите на САЩ от щата Флорида (Републиканска партия):За съжаление, това се случва непрекъснато и става все по-очевидно, че в байдънова Америка е забранено например да се отваря ресторант за посетители, но можете да поканите кервани на мигранти от Централна Америка или да преговаряте с китайците, които не искат да се включват в системата за легална миграция и искат да влязат в страната просто като платят определена сума - това дори се поощрява.

Да се назначи Майоркас за ръководител на МВС е все едно да дадеш на хората, отговорни за организирането на фестивала Fyre*, да проведат инаугурация. Този човек е твърд привърженик на активната имиграция и целта му ще бъде да създаде „пореста“ граница и да формира система, при която все повече хора да могат масово да влизат в страната ни.

Не можем да допуснем това да се случи и се радвам, че някои републикански сенатори вече показаха твърдост, заявявайки, че няма да подкрепят назначаването на Майоркас.

СТИВ ХИЛТЪН:Разбира се, ние ще наблюдаваме ситуациятаЛиза, какви са Вашите мисли?

ЛИЗА БУТ, наблюдател на свободна практика от Fox News:Мат даде весела аналогия. Но точно заради подобни истории републиканците просто трябва да запазят двете места в Сената от Джорджия, а на 5 януари всички трябва да дойдат на изборите в този щат, за да не допуснат такива хора на власт.

И още, именно заради тези неща Джо Байдън обожава Китай. Е, основната причина за тази любов е, че именно заради Байдън толкова много работни места, включително в промишления сектор, бяха прехвърлени в чужбина. В крайна сметка Джо Байдън е инициирал Пекин да получи статут на постоянни нормални търговски отношения със САЩ и влизането му в СТО.

Затова Китай и искаше Байдън да спечели, а обменният курс на китайската валута, когато ситуацията на изборите беше в полза на Доналд Тръмп, рязко спадна, а когато беше в полза на Байдън, рязко нарасна.

* „Музикалният фестивал“, за който се твърди, че е планиран на Бахамите през 2017 г. и според организаторите, е трябвало да бъде едно от „най-разкошните“ събития от този вид в историята. Всъщност се оказа мошеническа схема - въпреки факта, че билетите бяха разпродадени, фестивалът така и не се проведе. - ИноТВ.

 

 

Превод: М.Желязкова

Станете почитател на Класа