Мъж спешно продаде PS5, след като съпругата му откри, че това не е пречиствател на въздуха

Мъж спешно продаде PS5, след като съпругата му откри, че това не е пречиствател на въздуха
  • Публикация:  Ж.Школски
  • Дата:  
    02.12.2020
  • Сподели:

Тайванец, закупил чисто новата конзола PlayStation 5 (PS5), пусната на пазара само преди няколко дни, трябваше спешно да продаде устройството, след като беше разкрит от съпругата си, която излъгал, че това е пречиствател на въздуха.


Джин Ву, купувач на стоки втора ръка, заяви в съобщение във Facebook на 21 ноември, че е реализирал най-евтината оферта, която е успял да намери този ден. Обаче му направило впечатление, че собственикът на устройството е много нетърпелив да го продаде.


Продавачът се оказал мъж на средна възраст, който, по мнението на Ву, само с един поглед се разбрало, че това е голям фен на видеоигрите.


Човекът пояснил, че е успял да се сдобие с PS5 чрез онлайн магазин, преди те почти моментално да бъдат разпродадени, но на въпрос дали е резервирал две бройки и сега продава тази, която му е излишна, той отговорил отрицателно.


За изненада на Ву мъжът признал: „Жена ми е тази, която иска да я продам". И след пауза добавил: "Изглежда, че жените все още могат да различат конзолата PS5 от пречиствател на въздуха."


"Замълчах, след като видях тъжния поглед в очите му, усетих болката му", обобщи Ву, който незабавно и с удоволствие купил конзолата.

Станете почитател на Класа